Commencal Supreme mini DH project

Cykelprojekt, 2009 for commencal Supreme mini DH. Formålet med projektet var at gøre cyklen mere velegnet til cykling i Trail og All Mountain-stil. Udgangspunktet var en 26 ″ cykel, der vejer ca. 16 kg. I årenes løb har cyklen været brugt til at ride stier og fundet at være en meget sjov cykel til mange forskellige applikationer. Derfor blev cyklen valgt til fornyelsesprojektet.

Denne cykel har også en retrofølelse indtil 11-års alderen. Mountainbikes har udviklet sig så meget i de senere år, at selv 10-årige cykler kan være retro i en hobbyaters øjne.

Vintage spirituelt stål kæde armbånd til højre – mænds armbånd

DSC3604
DSC3666
Commencal Supreme mini dh Trail conversion 27.5``

Projektet blev implementeret på et minimalt budget, hovedsageligt ved hjælp af de anvendte dele. Det gamle DHX5.0-spiralfjederchok erstattet med ræv flydende luftschok. Hjulene er et par år gammel Mavic Crossmax enduro 27,5 tommer. Større hjul passer meget godt ind i den gamle Fox float front, og der var lige nok plads på rammen. Den gamle Thompson Saddle-stolpe blev ændret til en oneup lift-stolpe. 32T Oval hjul blev ændret til et forreste tandhjul.

DSC01283

Projektet blev startet med demontering af en hel cykel. Den originale turkisfarvning af rammen måtte forlade, og rammen blev taget til sandblæsning. Efter sandblæsning af rammen blev alle lejer udskiftet i rammen. Derefter fortsatte konstruktionen med at søge efter passende dele og opbygningen af ​​cyklen.

DSC3674
DSC3638
DSC3637

For at afslutte cyklen blev dekalerne af det samme årsmodel Commencal Supreme DH verdensmesterskab i begrænset udgave passende fundet at give æren for den cykel. Den farverige tapede sandblæst ramme og de gule skiver af mavic passer godt sammen.

Bike Herresmykker – Herresmykker

IMG_20200321_132646-1
DSC3627
DSC_3138
DSC_3057