Skip to main content
[trx_block]

Cykelprojekt, 2009 for commencal Supreme mini DH. Formålet med projektet var at gøre cyklen mere velegnet til cykling i Trail og All Mountain-stil. Udgangspunktet var en 26 ″ cykel, der vejer ca. 16 kg. I årenes løb har cyklen været brugt til at ride stier og fundet at være en meget sjov cykel til mange forskellige applikationer. Derfor blev cyklen valgt til fornyelsesprojektet.

[/trx_block]
[trx_columns][trx_column_item]

Denne cykel har også en retrofølelse indtil 11-års alderen. Mountainbikes har udviklet sig så meget i de senere år, at selv 10-årige cykler kan være retro i en hobbyaters øjne.

Vintage spirituelt stål kæde armbånd til højre – mænds armbånd

[/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6116″][/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space][trx_image url=”6152″ title=”Commencal Supreme mini dh Trail conversion 27.5“”][vc_empty_space]
[trx_block]

Projektet blev implementeret på et minimalt budget, hovedsageligt ved hjælp af de anvendte dele. Det gamle DHX5.0-spiralfjederchok erstattet med ræv flydende luftschok. Hjulene er et par år gammel Mavic Crossmax enduro 27,5 tommer. Større hjul passer meget godt ind i den gamle Fox float front, og der var lige nok plads på rammen. Den gamle Thompson Saddle-stolpe blev ændret til en oneup lift-stolpe. 32T Oval hjul blev ændret til et forreste tandhjul.

[/trx_block][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6256″][/trx_column_item][trx_column_item]

Projektet blev startet med demontering af en hel cykel. Den originale turkisfarvning af rammen måtte forlade, og rammen blev taget til sandblæsning. Efter sandblæsning af rammen blev alle lejer udskiftet i rammen. Derefter fortsatte konstruktionen med at søge efter passende dele og opbygningen af ​​cyklen.

[/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6161″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6143″][/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6134″][/trx_column_item][trx_column_item]

For at afslutte cyklen blev dekalerne af det samme årsmodel Commencal Supreme DH verdensmesterskab i begrænset udgave passende fundet at give æren for den cykel. Den farverige tapede sandblæst ramme og de gule skiver af mavic passer godt sammen.

Bike Herresmykker – Herresmykker

[/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space]
[trx_content][trx_image url=”6179″][/trx_content][vc_empty_space]
[trx_content][trx_image url=”6125″][/trx_content][vc_empty_space]
[trx_columns][trx_column_item][trx_image url=”6213″][/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6222″][/trx_column_item][/trx_columns]